Μποτάκι Orizo 931 Nevegal

189,00 €
Νούμερο
Χρώμα

Παράδοση σε 4-7 ημέρες

Περιγραφή

Μποτάκι από μονοκόμματο δέρμα υψηλής ποιότητας, αδιάβροχο 100% & στεγανό χάρη στο σύστημα Orizo.
Διαθέτει την ισοθερμική μεμβράνη Thinsulate, η οποία κρατάει το πόδι ζεστό σε συνθήκες κρύου και υγρασίας.
H σόλα είναι Vibram νέας τεχνολογίας, ιδιαίτερα ελαφριά, με απορρόφηση κραδασμών και αυτοκαθαριζόμενη.
Παπούτσι άνετο & ελαφρύ, ιδανικό για κυνήγι και πεζοπορία σε δύσβατες περιοχές, ανθεκτικό στη σκληρή χρήση.
ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, που συνδυάζει τη χρήση μιας δοκιμασμένης αδιάβροχης και διαπνέουσας μεμβράνης,
η οποία συνίσταται στην παραγωγή μιας εσωτερικής κάλτσας με θερμοκολλημένες ραφές, που επιτρέπουν να διατηρηθεί η στεγανότητα και ελέγχεται προσεκτικά από αυστηρές δοκιμές. Τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται,
επιτρέπουν στο πόδι να παραμένει συνεχώς στεγνό, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, και εγγυώνται εξαιρετική αντοχή.
Η χρήση του αδιάβροχου συστήματος ORIZO TECHNOLOGY εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης. Όλα τα προϊόντα με το αδιάβροχο σύστημα ORIZO TECHNOLOGY έχουν εγγυήση για έξι μήνες από την ημερομηνία αγοράς, όπως χορηγείται από την ORIZO ΕΓΓΥΗΣΗ.
Είτε πρόκειται για ρούχα ή παπούτσια, μπότες ή γάντια - μπορείτε να ξεχάσετε το κρύο, επειδή η μεμβράνη THINSULATE σας κρατά πάντα ζεστούς.
Ελαφριά, ισοθερμική μόνωση για μέγιστη άνεση, που σας κρατά ζεστούς ακόμη και κάτω από υγρές συνθήκες. Λιγότερο ογκώδης για εξαιρετική άνεση & αξεπέραστη απόδοση στη διαπνοή. Ανθεκτικό και ευκολόχρηστο υλικό.
Κάθε σόλα Vibram έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη απόδοση, άνεση και αντοχή ακόμη και στον πιο απαιτητικό χρήστη.
Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας η VIBRAM παράγει 50 συνδυασμούς και 400 μοντέλα και κάθε ένα από αυτά υποβάλλεται σε πολύ δύσκολες δοκιμές και αυστηρούς ελέγχους. Οι σόλες VIBRAM κάνουν τα παπούτσια καλύτερα.