Μποτάκι Orizo 302 Carezza

107,00 €
Νούμερο
Χρώμα

Παράδοση σε 4-7 ημέρες

Περιγραφή

  • Μποτάκι μεσαίου μεγέθους,συνδυασμός δέρματος & cordura, πολύ άνετο & ελαφρύ, αδιάβροχο 100% & στεγανό, χάρη στη νέα μεμβράνη Event και σόλα από καουτσούκ, αυτοκαθαριζόμενη.
  • Ιδανικό παπούτσι για κυνήγι και πεζοπορία μεγάλων αποστάσεων.

Ένα νέο επίπεδο απόδοσης. Αυτό το ύφασμα είναι κατασκευασμένο με CORDURA, ένα ύφασμα υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμένο από την DuPont για αντοχή και δύναμη. Ακόμη και το πιο ελαφρύ ύφασμα CORDURA είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό στην τριβή και τη σκόνη από το νάυλον. Το CORDURA διασφαλίζει την ανθεκτικότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του κάθε υφάσματος και είναι σήμα κατατεθέν της DuPont.
ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, που συνδυάζει τη χρήση μιας δοκιμασμένης αδιάβροχης και διαπνέουσας μεμβράνης, η οποία συνίσταται στην παραγωγή μιας εσωτερικής κάλτσας με θερμοκολλημένες ραφές, που επιτρέπουν να διατηρηθεί η στεγανότητα και ελέγχεται προσεκτικά από αυστηρές δοκιμές. Τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, επιτρέπουν στο πόδι να παραμένει συνεχώς στεγνό, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, και εγγυώνται εξαιρετική αντοχή. Η χρήση του αδιάβροχου συστήματος ORIZO TECHNOLOGY εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης. Όλα τα προϊόντα με το αδιάβροχο σύστημα ORIZO TECHNOLOGY έχουν εγγυήση για έξι μήνες από την ημερομηνία αγοράς, όπως χορηγείται από την ORIZO ΕΓΓΥΗΣΗ.
Ο ιδρώτας είναι μια φυσική διαδικασία του ανθρωπίνου σώματος για να μένει η θερμοκρασία του σταθερή. Όταν ασκούμε τους μυς παράγουμε θερμότητα και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε το σώμα μας να δροσίζεται. Η ισορροπία αυτή πετυχαίνεται με τον ιδρώτα. Για να υποστηριχθεί όμως ο ανθρώπινος εξαερισμός τα αδιάβροχα υφάσματα θα πρέπει να αφήνουν το σώμα να ιδρώνει. Γι΄αυτό το λόγο υπάρχουν τα υφάσματα event που επιτρέπουν στον ιδρώτα να φεύγει πολύ γρήγορα προς τα έξω, κρατώντας το εσωτερικό του παπουτσιού στεγνό. Η κατοχυρωμένη πατέντα Event είναι μια λεπτή αδιάβροχη μεμβράνη με εκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους, που επιτρέπουν στον ιδρώτα να
φεύγει κατευθείαν προς τα έξω και έτσι το πόδι σας να μένει στεγνό στο εσωτερικό του και να αναπνέει.